Presentación en Málaga


Os dejamos con unos cuantos videos que hemos podido grabar para vosotros durante el Festival de Málaga en los pocos momentos libres que nos dejaba la prensa y los fans!!!!

 

Foto: EFE

 

2 comentarios

  1. Ana Andreu says:

    Hola, , es la primera vegada que escric un comentari a la meva vida i no soc jove, però tant sols us volia comentar , que la peli m’agradat molt, i que els actors estant genials, m’agradat tot ; l’argument, l’interpretació , la fotografia, la música, em sembla una gran peli, que no te res que envejar a les grans produccions americanes que tant li agraden a tothom, moltes felicitats a tots .

    Crec que el cine que es fa a Catalunya i Espanya , es d’una gran qualitat, la vostre contribució amb aquesta pelicula ho confirma.
    Ana

  2. Montserrat says:

    ENHORABONA A TOT L’EQUIP !!!! VAIG DISFRUTAR CADA MOMENT DE LA PEL.LICULA. DELS ACTORS: NOMÈS AMB LA MIRADA TRANSMETEN ELS SENTIMENTS….EMOCIONS…DUBTES….ALEGRIES…DESIG…SON FRESCOS, NATURALS, SENSIBLES, DIVERTITS…CONTRASTEN AMB L’ HIPOCRESÍA DELS ADULTS.FELICITO TAMBÈ AL Sr.XAVIER VILLAVERDE PER SABER TRANSMETRE’LS, EL SENTIT DE LA TRAMA. VULL CREURE QUE NO L’HI HA RESULTAT DIFICIL …PERQUÈ CREC QUE EL NOSTRE JOVENT SA, ÉS AIXI DE NATURAL I ESPONTANI !!! TORNARÉ A VEURE-LA. Montserrat

COMENTAR